Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

Privacy Policy

HATÓKÖR
A teljes nyilatkozat és a jelen áttekintés egyaránt vonatkozik a dorarobar.com azon webhelyeire és szolgáltatásaira, amelyek hivatkozást tartalmaznak a jelen áttekintésre.

SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSE
Webhelyünk és szolgáltatásaink üzemeltetése során adatokat gyűjtünk.

A webhelyen a dorarobar.com összegyűjti a felhasználók egyes személyes adatait, például e-mail címét, nevét, otthoni vagy munkahelyi telefonszámát és címét. Ha vásárol, vagy ha igénybe veszi valamilyen  szolgáltatásunkat, egyéb adatokat, például a számlázási címét is meg kell adnia.


SZEMÉLYES ADATOK MEGOSZTÁSA
A személyes adatokat nem fogjuk az Ön hozzájárulása nélkül másokkal közölni, kivéve a jelen nyilatkozatban felsorolt eseteket: Vásárlás során a megadott telefonszámot szállítópartnerünknek, a szállítás időtartamára rendelkezésére bocsájtjuk.
 

AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BETARTÁSA
Ha kérdései vannak az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, először vegye fel a kapcsolatot velünk  a dorarobar@dorarobar.com / contact.robar@gmail.com e-mail címen keresztül.

AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT MÓDOSÍTÁSA   
A dorarobar.com  a szolgáltatások változásainak követésére, illetve a felhasználók visszajelzései alapján időnként frissíti a jelen adatvédelmi nyilatkozatot. Ha a jelen nyilatkozatban vagy a személyes adatok a dorarobar.com általi használatában lényegi változás történik, a módosítás végrehajtása előtt feltűnő helyen figyelmeztetést teszünk közzé, vagy közvetlenül értesítjük a felhasználót. Javasoljuk, hogy időnként újra olvassa el ezt az adatvédelmi nyilatkozatot.

Info