Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

Használati Szabályok és Feltételek

Üdvözöljük honlapunkon (dorarobar.com). Az alábbi Használati Szabályok és Feltételek a dorarobar.hu-hoz való hozzáférést és annak használatát szabályozzák. A dorarobar.com elérése, annak használata és a rajta keresztül történő termékvásárlás azon a feltételezésen alapszik, hogy az alábbi Használati Szabályok és Feltételek elolvasásra- és megértésre-, valamint Ön által elfogadásra kerültek.

A Használati Szabályokatt időről-időre megváltoztathatjuk. Kérjük, olvassák el, és ellenőrizzék gyakran! Amennyiben nem járul hozzá a Használati Szabályokban történő bármiféle változáshoz, kérjük azonnal szüntesse be az oldal használatát!

TERMÉK
A dorarobar.com nem forgalmaz használt árut, hibás terméket, valamint a vonatkozó piaci előírások tekintetében alacsony minőségű termékeket.
A termékek fő tulajdonságai a dorarobar.com-on szerepelnek. A dorarobar.com eladásra kínált termékek nem minden esetben egyeznek a valódi  megjelenéssel , mert az függ a fénykép és színek tekintetében a használt webböngésző és monitor beállításától.

VÁSÁRLÁSI ALKALMASSÁG
A dorarobar.com oldalon való vásárlás céljából Önnek szükséges megadnia személyes adatait. Különösképpen vonatkozik ez a valódi nevének megadására, email-címére és egyéb információkra az utasításoknak megfelelően. Továbbá meg kell adnia a számlázási adatait, és garanciát és felelősséget kell vállalnia azért, hogy azok helyesek és érvényesek, és hogy Ön a számlázási információk alatt feltüntetésre kerülő személy.
Továbbá hozzájárul, hogy személyes adatait szükséges csalásellenes ellenőrzésekhez felhasználjuk. A közölt személyes adatok továbbításra kerülhetnek kreditintéző vagy csalásellenes tevékenységet végző vállalatokhoz, akik az információt tárolhatják.

A SZABÁLYOK ÉS FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSAI
A Használati Szabályok és Feltételek aktuális változatát bármikor megtalálja ezen az oldalon.
Fenntartjuk a jogot, hogy egyedi belátásunk alapján frissítsük, megváltoztassuk vagy kicseréljük ezen Használati Szabályok és Feltételek bármilyen részét a frissítések és változások weboldalunkra való feltöltéssel. Az Ön felelőssége,  hogy rendszeresen ellenőrizze weboldalunkat a változásokat illetően.

Szívesen fogadjuk megkeresésüket a dorarobar@dorarobar.com / contact.robar@gmail.com email címünkön.

Info