Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

Bemutatkozás


 

A márka egyedi menyasszonyi-, menyecske- és alkalmi ruhák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Ezen kívül nagy tapasztalatunk van fűzőkészítés terén is.
Menyasszonyi ruhák esetében lehetőség van a ruhák bérlésére, limitált darabszámban. 2018-tól a férfiak kedvében is járunk, hiszen méretre gyártott öltönyöket és ingeket is készítünk.
Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi kivitelezésre, exkluzivitásra. Ruháink kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. Rendkívül nagy az alapanyag választékunk: csipkék, muszlinok, tüllök, selymek, taftok, organzák, brokátok és számos más alapanyagjaink vannak. Az öltönyöket 100% gyapjú olasz és francia alapanyagokból állítjuk elő.
A márka sajátossága, hogy rendkívül gazdag kéziöltésekkel felvitt díszítésekben, ezáltal növeljük a ruha egyediségét.
Szolgáltatásaink között szerepel, hogy elfoglalt Megrendelőink irodájába, vagy akár saját otthonukba tartjuk a megbeszéléseket, méretvételt vagy a ruhapróbákat, ezáltal még jobban érzik magukat a kedves Megrendelőink a saját komfortzónájukban.
Igénybe vehető egy személyes stílustanácsadás is, ahol átbeszéljük a Megrendelő adott testalkatához, és természeti adottságaihoz legjobban illő darabokat és színeket.
Lehetőség nyílik ajándékutalvány vásárlására is, amellyel meglephetik Szeretteiket egy emlékezetes alkalomra.
A legfontosabb célunknak azt tekintjük, hogy a ruha tervezése előtt, személyes konzultációk, beszélgetések alkalmával megismerjük a kedves Megrendelőt, ezáltal a saját személyiségéhez legjobban illő ruhát tervezzük, ami az értékeit még jobban kiemeli, és teljes magabiztossággal tudja viselni a ruháját.

 

Telefonszám: +36 70 423 1666
E-mail: contact.robar@gmail.com
           dorarobar@dorarobar.com

 

Info